Pescuit Sportiv in Delta Dunarii.

Dintre cei 5640 de km² ai Deltei Dunarii, peste 13 procente sunt ocupate de suprafata de apa, formata din sute de lacuri, balti, garle, japse si canale. Aici se gasesc aproximativ 110 specii de pesti, de la sturioni la crapi, platici si bibani; 36 din aceste specii pot fi gasite numai in Delta Dunarii (delta ocupa 50% din productia de peste de apa dulce a Romaniei). Specii precum carasii, crapii si platicile inregistreaza cresteri continue a populatiilor
Pescuitul in delta este permis tot timpul anului, cu exceptia perioadei 21 aprilie-19 iunie inclusiv, cand pestii isi depun icrele.
Toate acestea fac din Delta Dunarii un "taram promis" pentru pescarii sportivi, atragand tot mai multi in fiecare an.

Toate turele noastre pot fi rezervate ca ture pentru pescuit sportiv. Ne face placere sa organizam impreuna cu dumneavoastra propria experienta la pescuit. (Noi organizam canoele, ghidul, cazarea si masa, permisul de pescuit, etc.)
Deci, va rugam sa intrati la linkul canoe tours in Delta Dunarii din topul paginii, pentru a vedea oferta tip a turelor noastre si a alege pe cea care credeti ca se potriveste cel mai bine dorintelor dumneavosatra. Impreuna putem ajusta programul, pentru ca dumneavoastra sa baneficiatzi de sejurul dorit.